Dagverse vlaaien

Als u onze heerlijke vlaaien voor 12:00 uur bestelt, kunt u de levering gegarandeerd de volgende dag ophalen! Wilt u een specifieke tijd voor het ophalen of bezorgen van uw lekkers? Geef het ons even door! Wij kunnen de vlaaien in de gewenste hoeveelheid stukken voor u snijden. Let op harde korstbodems alleen in 10 stukken of bij een halve vlaai 5 stukken.

Shop hier online jouw lekkers!

Traditioneel

Limburgs recept 

Al onze vlaaien worden bereid volgens traditioneel Limburgs recept. Bij onze bakker, Houwens vlaai in Son en Breugel, worden iedere nacht verse vlaaien gemaakt door gespecialiseerde vlaaibakkers. Houwens vlaai is een traditionele, ambachtelijke bakkerij en één van de weinige bakkers die zelf de room voor de vlaaien kookt. Ook de vullingen op de vlaaien worden vers 
bereid. De vlaaibodems worden gebakken in speciaal daarvoor bedoelde ovens. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat er altijd heerlijke vlaaien van de beste kwaliteit op u staan te wachten! Onze vlaaien zijn vrij van conserveringsmiddelen, kleurstoffen en toegevoegde smaakstoffen. Elke maand is er een andere vlaai in de aanbieding. Deze kunt u vinden op onze webshop en social media.

- volg onze sociale media en blijf op de hoogte van onze maandelijkse vlaaien acties! -