Dagverse vlaaien

Al onze vlaaien worden bereid volgens traditioneel Limburgs recept. Bij onze vlaaien bakker Houwen in Son en Breugel worden iedere nacht verse vlaaien gemaakt door gespecialiseerde vlaaibakkers. Houwens vlaai is een ouderwets ambachtelijke bakkerij en een van de weinige die zelf de room voor in de vlaaien kookt. Ook de vullingen voor op de vlaaien worden vers gemaakt en de vlaaibodems worden gebakken in de speciaal daarvoor bedoelde ovens. Daarom bent u ervan verzekerd dat er altijd heerlijke vlaaien op u staan te wachten van de beste kwaliteit. Onze vlaaien zijn vrij van conserveringsmiddelen, kleurstoffen of toegevoegde smaakstoffen!

 

Hier onder kunt u onze folder bekijken of downloaden als PDF bestand

Wilt u onlinen bestellen via de online shop van het Gevang, klik hier!

Voor 12:00 bestellen garandeerd levering de volgende dag, wilt u een specifieke tijd bij bezorgen graag even duidelijk aangeven.

Wij kunnen de vlaaien voor u snijden, let op harde korstbodem alleen in 10 stukken of bij een halve vlaai 5 stukken!

logo hetgevang klein

In de Nieuwstad, de straat tussen Heezenstraat en Hamburgerstraat ligt het 'Gevang'. Dit 'Gevangenhuijs' van het landdrostambt Zutphen werd door Gerrit Ravenhorst gebouwd in 1766. De oorspronkelijke gevangenis was op de eerste verdieping. In 1780 kreeg het pas zijn huidige vorm. Het gevang werd uitgebreid met een cipierswoning die ook als verhoorkamer zijn dienst bewees.

Openingstijden

 
Maandag:
10:00 - 17:30
Dinsdag - donderdag:
09:00 - 17:30
Vrijdag:
09:00 - 17:30
Zaterdag:
9:00 - 17:00
Zondag:
11:00 - 17:00

Contact

 
Waar vind u ons:
Nieuwstad 76
 
Voor bestellingen of vragen:
0314-392571
 
Email :
info@hetgevang.nl

We nemen bestellingen aan tot 12:00 voor de volgende dag

Voor vragen bel ons!


Let's be friend! Follow us: